radio794

Radio 794 – 24 augustus in de Speuldeuze & de Praotstoel794

Erik Daems mag tussen 9 en 10 uur deur de lieste met Zeeuwse en Vlaamse streektaalmuziek zuuken. Hij hef ’n ruume keuze waor hie iets moois kan vinn en ’n ok ‘n conference van Maikel Harte – Tussen kunst en kitsch.

Om 10 uur gaat Gert Roelofs achter de knoppen in de studio waar hij het geluid gaat beheren voor de Praotstoel. Daar zorgt hij dat Cor Rorije vanaf Hofje Wendakker in Heerde kan vertellen wat er in de eerste maand dat het in gebruik is, al aan ervaringen heeft opgeleverd. Met de bestuurder van Viattence loopt Cor de ontwikkelingen en de bouw van Hofje Wendakker door. Met de teamleden van het Hofje gaan we praten over de nieuwe zaken die hen moeten helpen om de bewoners beter te kunnen begeleiden en verzorgen. Voor hen kan het deze eerste maand voelen als vakantie.

Om 11 uur is het tijd om Linda Seinstra in de uitzending te laten zodat we de optocht in Emst kunnen volgen op deze laatste dag van het Emsterfeest.

Om 11:25u horen we de voorzitter van Cavante, Andre Boshuizen, hij alles weet van het programma van, en de kaartverkoop voor, Cavente 2019 in Vaassen.

Om 11:40u is Hetty Kolkman aanwezig in de studio om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen die in het weekend en volgende week gebeuren.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794