Radio 794 – 8 Juni in Speuldeuze & Praotstoel794

Op deze zaoterdag heurt wie hoe Erik Daems deur de Grunneger streektaal meziek crost. Zal hie de weg vinn deur ‘t land van Ede Staal met genaot, eerappelland, steerns en twijduuster?

In de studio heeft Linda Seinstra een gesprek met de directeur van de Bibliotheek Noord Veluwe,  Hetty van de Weg. Zij praten even na 10 uur over de vernieuwde certificering die de bibliotheek mocht ontvangen van de CBCT. Maar ook over de voortgang in 2019 en verder.

We hopen ook met Erica Hottinga, de Manager Lokale marketing en promotie van Visit Heerde, te praten over nieuwe wandelkaart voor de Noord-Oost Veluwe, en ook over Heisa in Heerde. Slaat dit over uit Hattem?

We maken wat opnamen in Epe tijdens de Ronald Groen Sportdag op het terrein van CIALFO op vrijdag 7 juni. Het wordt hopelijk een jaarlijks memorial voor de jong gevallen veteranen uit de regio rond Epe.

Voor het laatste blokje is er nog wat open contact. Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

Natuurlijk heeft onze vaste waarde, Hetty Kolkman ook nu om 11:40u haar EvenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RTV794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794