radio794

Radio 794 – Burendag in Vaassen en Emst

 23-9 Linda Seinstra is deze zaterdag aan het werk dus Cor Rorije gaat deze zaterdag naar Bloemfontein in Vaassen. Daar aan de Wetstraat komen de buren gezellig bij elkaar voor een bakje koffie en ander vertier op Burendag. Er is een rommelmarkt van de buren voor heel Vaassen in de binnentuin, waarbij de opbrengst van de kraamhuur tengoede komt van Bloemfontein.

Hetty Kolkman zal voor 11:00u haar EvenementeKalender beginnen vanuit de studio. Cor kan dan ondertussen naar Emst rijden waar alle “bakkers” daar hun bakwaren hebben ingeleverd om kans te maken op de titel beste gebakbakker van Emst. Dat alles ten behoeve van de inrichting van de verbouwde Hezenbrink.

In de SPEULDEUZE tussn 9 en 10 uur hebbe wie de man die uule löt luustern nao mooie streektaal deunties van Drenthe. Erik Daems dreijt dan an de knoppm met meziek uut ’t ’t heide- en veen-gebied. Achter de knoppen bij de Praotstoel tussen 10 en 12 uur zit Tony van Dommelen.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over veranderingen in het programma.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de ZIGGO-kabel & 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen) op de antenne.

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist” of live via de stream.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via Facebook: www.facebook.com/praotstoel794