Radio 794 – de Praotstoel gaat kijken hoe Epe smaakt op 7 oktober

07/10: De Praotstoel gaat kijken hoe Epe Smaakt!!

 De techniek in de studio van de Speuldeuze is in de handn van Erik Daems die  tussn 9-10uur uule löt luustern nao de Drentse streektaal. Wie hebt dan ’n bonte verzameling streektaalmeziek klaor liggn uut alle hoekn van disse preveensie.

In de Praotstoel om 10 uur gaan Linda Seinstra en Cor Rorije deze zaterdag kijken in de Veluwepoort en Gruttersplein hoe de voorbereidingen verlopen van Smakelijk Epe.

De verschillende bedrijven uit Epe (veelal horeca) geven de bezoekers de kans om te genieten van hun smakelijke maaltijden of drankjes. Maar er moet nog veel gedaan worden voor het zover is dat om 12 uur de hapjes gereed zijn.

De Economie trekt weer aan in Nederland endat merken we ook hier in de omgeving. De bouw is een van de sectoren waar dat goed is te merken. We praten rond 11 uur met Hans van Norel van Van Norel Bouw en Mark van Emmerik van Elektra over de gevolgen van deze opleving.

De berichten uit de weekkranten en de EvenementenAgenda worden tussen 11:40u en 11:55u. gedaan door Hetty Kolkman vanuit de studio.

Tussen 10 en 12 uur zit Tony van Dommelen achter de knoppen om de Praotstoel door te geven.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over wijzigingen in de programma’s.

De Speuldeuze (tussn 9 – 10 uur) en De Praotstoel (tussen 10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen) in de Ether.

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL kunt in de voor U geschikte tijd klikken op “794 gemist” of live via het luidsprekertje.

Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via: Facebook; www.facebook.com/praotstoel794