nieuws

Radio 794 – infomix 9 oktober

Infomix op Radio 794

 Ongeveer 9 jaar geleden begon Arianne Cino met het schrijven van ‘Vermist’. Een spannend jeugdboek en een heerlijk voorleesboek waarin je als kind zelf de tekeningen kan inkleuren met potlood. Arianne is in deze kinderboekenweek te gast in Infomix.

Met Margreet Kattestaart wordt stil gestaan bij een Nieuw Samen Jong Koor op de maandagmiddag in Vaassen en nodigen medewerkers van Zideris Epe u uit voor de Open Dag op 13 oktober.

Hans Vriesema brengt de eper politiek in beeld in de huiskamer middels zijn programma EpePolitiek. Recentelijk sprak hij met René de Vries (Nieuwe Lijn) en Bertie Hendriks (CDA) over gemeentelijke samenwerking. Ook praat hij met wethouder Erik Visser over zijn taken en ontwikkelingen op deze terreinen.

Tenslotte uitgebreid aandacht voor de Hemito op vrijdag 12 oktober op de Van Meursweide in Heerde en de diverse activiteiten bij museum Hagedoorns Plaatse in het teken van de archeologie aanstaande zaterdag. De collega’s van de Praotstoel zijn er live bij aanwezig.

Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl