nieuwsradio794

Radio 794 – onderwerpen infomix 21 februari

Van zwijnenkerend rooster tot afvallen in Infomix op Radio 794

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

Vorige week heeft een actiecomité een petitie aan de gemeente Epe aangeboden waarin wordt verzocht het ‘zwijnenkerend raster’ weer te verwijderen. De petitie is getekend door diverse organisaties. Daarnaast heeft de fractie van de VVD hierover enkele vragen gesteld aan het college van B&W. Fractievoorzitter, Ben Cramer, neemt plaats achter de microfoon om uitgebreid bij dit onderwerp stil te staan.

Daarnaast aandacht voor het sprookjesballet Roodkapje in Kasteel Cannenburch te Vaassen en de carnavals-middag bij de wijk/speeltuinvereniging de Kouwenaar in Vaassen.

Linda Nordholt, voedingsdeskundige, uit Epe brengt eind maart een boek uit waarin zij beschrijft hoe mensen in 30 dagen zich een totaal ander eetpatroon kunnen aanleren en kilo’s afvallen. Het maakt calorieën tellen, je afbeulen in de sportschool en dergelijke totaal overbodig. Linda hoopt u te enthousiasmeren voor haar boek en levensstijl.

Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.
Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl