radio794

Radio 794 – onderwerpen infomix 25-07

Actualiteit en ontspanning in Infomix

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

Deze week verneemt u alles over een ‘A family affair’, de zomerexpositie van Marianne van der Kooij, Ludo Tilgenkamp en Tonnie van der Kooij aan de Stationsstraat in Heerde en neemt Miriam Aukes plaats achter de microfoon om u te bij te praten over alle activiteiten rondom de 65e bijen- en honingmarkt in Epe.

Vliegveld Lelystad wordt fors uitgebreid en dit heeft gevolgen voor onze regio. Over deze gevolgen praat Harrie Mulder met Coos Paulusma van de Vereniging Ons Mooi Epe.

In augustus organiseert Lissa Agema ‘Veluwse Zomergasten’, elke keer zijn enkele ondernemers welkom in haar tuin om te praten over ondernemen, zichtbaarheid en eigen kracht. Lissa, allround virtueel assistent, hoopt u te enthousiasmeren voor deze bijeenkomsten.

Tenslotte deelt Arend Vinke zijn passie voor voetbal vanaf Sportpark Wachtelenberg te Epe bij de oefenwedstrijd van De Graafschap tegen Almere City.

Infix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl