radio794

Radio 794 onderwerpen praotstoel 1 september Paddendag met WK Zeismaaien en vooruitblik Truckersdag 2018

Tussn neegnde en tiene geet Erik Daems in de Speuldeuze eers de keuze maekn uut de lieste met Grunneger streektaalmuziek.

Op Vrieze’s erfgoed en omgeving zijn Linda Seinstra en Cor Rorije aanwezig om te kijken hoe dit jaar Paddendag verloopt. Het is een nieuwe opzet met meer ruimte voor een Boeren of Vrijmarkt. Het hangt een beetje af hoe je er naar kijkt.

We beginnen strak om 10:08u zodat we de uitreiking van de Bronzen Pad kunnen meenemen. In de uitzending. Wie is dit jaar de gelukkige? Linda gaat daarna lekker struinen over het terrein en door de boomgaard bij de vrijmarkt.

Cor Rorije gaat natuurlijk kijken naar het WK (Wapenvelds Kampioenschap) Zeismaaien dat voor de 2e maal gehouden wordt.

Ook hoopt Linda rond 11 uur te praten met de mensen van 33e Truckersdag in de gemeente Heerde op zaterdag 15 september. We horen dan de laatste nieuwtjes over de trucks, de deelnemers en de route.

Cor heeft dan ook nog wat maaiende gasten gevonden die kunnen vertellen wat deze morgen hen heeft opgeleverd.

Hetty Kolkman is rond tien over half twaalf weer gereed voor de Evenementen Kalender.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.