nieuwsradio794

Radio 794 – onderwerpen praotstoel 11 november

11/11: Snertactie Mölle van Bäts, Nieuw boek Henk Dijkslag, Pleegouders gezocht, Grip op de Knip.

 Op deze zaterdag hebben wij onze gasten uit en thuis. Nee het is geen voetbalwedstrijd maar er gebeuren dingen waar we graag bij willen zijn.

We besteden rond 10 uur aandacht aan de jaarlijkse Snertactie van de Mölle van Bäts in Veessen. We hebben de voorzitter van het molencommitee, Rik Thybout,  aan de telefoon terwijl hij de snert aan het bezorgen is.

Maar om 10:30u gaan we live de uitreiking van het 4e boek van Henk Dijkslag mee beleven vanuit Café van Neck. De ontvangende persoon heeft wel de inburgeringscursus van de Dialekt Wärkgroep Heerde/Waopmvelde gevolgd.

Om 11 uur hebben wij contact met Gritina Swieringa van de Pleegzorg van Leger des Heils Gelderland. Zij zijn op zoek naar pleegouders voor kinderen tot 18 jaar. We hopen dat Gritina daar alles over kan vertellen.

Met de mensen van Stichting “Grip op de Knip” gaan we kijken waarom de jongeren zo snel in de financiele problemen komen. Ook kijken we vooruit naar de Mini Conferencie over MoneyFIT die op 22/11 gehouden wordt.

Om 11:40u heeft Hetty Kolkman, zoals gewoonlijk, haar EvenementeKalender klaar om met u te delen.

De presentatie is van Gert Roelofs Cor Rorije.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over veranderingen in het programma.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel.

Of 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen) in de Ether.

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! 

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via: Facebook: www.facebook.com/praotstoel794