radio794

Radio 794 – onderwerpen praotstoel 13 januari

13/01:Start SWO/E & Koppel, Vrijwilliger en Sportfiguur Gem. Epe en onthulling standbeeld Kozakkenveer Veessen.

In disse Speuldeuze geet Erik Daems zuukn in Gelderland naor oonze favoriete streektaalmeziek. Wie volgt dan Normaal en wat daor op liekt tussen 9 en 10 uur.

Met Marjan Kemper gaan we praten over de nieuwe organisatie SWO/E-Koppel, die de Sociaalmaatschappelijke zaken in Epe gaat begeleiden. Wat gaan ze wel of niet doen? En wat doet wie? En waar doen ze het allemaal?

We praten met de scheidend secretaris van de Stichting Apeldoorns Kanaal, Rick Scholten en de voorzitter Inez Pijnenburg. Het zal dan gaan over de geschiedenis van het Industrieel of Cultureel erfgoed en de afspraken en beloftes in de mist.

We hopen Dick van der Veen en de Vrijwilligers en Sport M/V van 2017 zijn in de gemeente Epe in de studio te ontvangen.

We maken op 11 januari een opnamen van de onthulling van het standbeeld dat de plek van de overtocht van de Basjkieren (Kozakken) in 1813 zal markeren en tevens de start is van het ontstaan van het Koninkrijk der Nederlanden.

De Evenementenkalender van Hette Kolkman is om 11:40u beschikbaar vanuit de studio in Heerde.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794