nieuws

Radio 794 – onderwerpen praotstoel 18 maart

18-03: Han Mostert over veilig thuis wonen, Epop en Cultuurplatform Epe werken samen, Meert = Dialectmaond met Frans Schreurs uut Vaossn, en Wat is het Praothuus in de Klaarbeek?

Linda Seinstra en Cor Rorije zijn is het Praothuus van de Klaarbeek/Viattence in Epe voor de uitzending van deze zaterdag.
We besteden dan aandacht aan de project “Langer thuis wonen” van de Fysio “d’Olde Bank”Wapenveld, Fysio “Hattem & Meer” en Welzijn Heerde. Han Mostert van “Handig langer thuis wonen” komt daarover vertellen.
We hopen Leonoor Mees van Cultuurplatform Epe en Iwan Jonker van Epeop te kunnen ontvangen. Zij hweten alles van de komende samenwerking tussen deze instellingen die begint met EPOP in de Kerk op 1 april 2017.
We horen van Frans Schreurs verhalen en gedichten in het kader van Meert = Dialektmaond.
En van de mensen van Viattence horen we wat het Praothuus betekend voor de mensen in de Klaarbeek.
Hetty Kolkman heeft natuurlijk tussen 11:40u en 12 uur haar Evenementenkalender.
In de Speuldeuze nemt Erik Daems de Aoverieselse/Twentse streektaaldeunties veur zien rèkening tussn 9 en 10 uur.
Tussen 10 en 12 uur zit Tony van Dommelen achter de knoppen bij de Praotstoel en doet Cor Rorije de presentatie en vanuit de studio en lokatie.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794