Radio 794 – onderwerpen praotstoel 18 november oa Kerstmarkt Oene, Vliegroute Oene

18/11: Kerstmarkt Oene, Vliegroute Oene, Prinsenparen Epe & Vaassen bij Kerst-expositie HHV

In de Speuldeuze van disse zaoterdag geet Erik Daems zuukn in Gelderland naor zien favoriete streektaalmeziek. Wie volgt dan Normaal en wat daor op liekt tussen 9 en 10 uur. Dus heurt wie stévege deunties.

TUSSEN 10 EN 12 UUR laten we de mensen van de Kerstmarkt in Oene aan het woord. Niet groot maar wel heel knus en heel gezellig op vrijdagavond 15 december

Dirk Jan Beumer uit Oene gaat ons bijpraten over de acties die gevoerd zijn en nog worden tegen de vliegrouteplannen over de Veluwe. Het kan de nekslag zijn voor de recratie en “Veluwe op 1!” . Verbazingwekkend dat zelfs de grote plaatsen en Provincie hebben zitten slapen met de 2e Kamerleden in Den Haag voorop.

We ontvangen na elven de nieuwe prinsenparen van de Darpspompers (Epe) en de Rossumdaerpers (Vaassen) in Villa Jacoba tussen de nieuwe Kerst-expositie van het Heerder Historisch Museum (die titel mogen ze nu voeren) die op 10 november wordt geopend.

De Evenementenkalender van Hette Kolkman is om 11:40u beschikbaar vanuit de studio in Heerde.

 

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL, in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794