Radio 794 – onderwerpen praotstoel 24 februari

24/02: CDA-Heerde en Dorpspartij-Epe in de verkiezingsronde, 4hetLeven met Anne-Lite en Brandweerduikers of Steunouders?

Erik Daems geet uule laotn genietn op de leste zaoterdag van Januari met ’n Aoverieselse streektaalverzameling. Met disse keer meziek van The Spitfires, Maisgirls en Joke Wansschers en natuurlijk een conference van Derk uut Kamp’n.

Op deze zaterdag zijn we nog in de Verkiezings-modus met CDA-Heerde en Dorpspartij-Epe. Zij gaan de 9 vragen beantwoorden, als zij niet te langdradig zijn, die de kiezer een blik geeft op de doelen die ze willen halen.

Om 10:30u is Anne-Lite Meershoek onze gast. De regio coördinator van “4hetLeven” geeft dan een overzicht over het voorjaarsprogramma met theater- en museum-bezoek.

Voor het blok van 11:20u zijn we nog bezig met de brandweerduikers van Heerde of de Steunouders van Koppel/SWOE om een gesprekspartner te vinden.

Om 11:40u Heeft Hetty Kolkman haar Evenementekalender voor het weekend en week 7 klaar om aan de luisteraars bekend te maken.

De presentatie in de studio is van Cor Rorije en de techniek wordt gedaan door Tony van Dommelen.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over veranderingen in het programma.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel.

Of 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen) in de Ether.

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via: Facebook: www.facebook.com/praotstoel794