Radio 794 – onderwerpen praotstoel 25 februari

25/02: Nieuwe brandweerlieden?, Maarten Jan Heessen kijkt naar de Hof van Cramer en Linda en Tony kijken naar de Caranvalsoptocht Vaassen.

Linda Seinstra is met Tony van Dommelen om de luisteraars van Radio794 te laten meegenieten van al het moois dat zaterdag door Vaassen trekt. Zij zullen tussen 11 en 12 uur kijken wat er allemaal gebouwd en gefreubeld is. En welke onderwerpen en zaken er dit jaar op de hak genomen worden.
Maar in het eerste uur gaan we luisteren naar een opnam die Cor rorije dinsdagavond maakt in de brandweerkazerne aan de Rhijnsburglaan tijdens de Open Avond. De brandweerlieden van Heerde en Epe zoeken nieuwe collega’s! Vandaar!!
In de studio praat Maarten jan Heessen uit wapenveld ons bij over de Hof van Cramer. Daar loopt de activiteitenkalender af en zal de nieuwe die tot de vakantie loopt wel bijna klaar zijn. En we hopen vooral te horen wat daarna komt in de toekomst.

Hetty Kolkman heeft tussen 11:40u en 12:00u natuurlijk haar Evenementenkalender.

In de Speuldeuze hef Erik Daems de Grunneger streektaalmeziek die hie dreejt tussn 9 en 10 uur. Wie heurt dan de hoe det klinkt tussn de niewe Rodeschool en Stadskanaal.

Tussen 10 en 12 uur zit Erik Daems achter de knoppen bij de Praotstoel en doet Cor Rorije de presentatie. Tussen 12 en 13 uur is Cor de persoon die het Nederlandstalig lied laat horen en zorgt dat U als luisteraar kunt volgen hoe het in Vaassen gaat.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel en in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794