radio794

Radio 794 – onderwerpen praotstoel 26 augustus

26/08: Minicamping Vemderbroek bijna 10 jaar, Optocht Emst, Smikkelen bij Hagedoorns Plaatse

In de Praotstoel van zaterdag 26 augustus kunt u luisteren naar de gebeurtenissen tijdens “De Smaak van de Culturen”. Een jaarlijk terugkerende show van smaken en geuren in de boomgaard van Hagedoorns Plaatse aan de Ledderweg in Epe/Zuuk. Eten uit verschillende landen wordt deze dag daar gekookt en gegeten. Ook door Cor Rorije die u daarover alles zal vertellen.

U hoort in een opname die Cor Rorije door de week gemaakt heeft hoe het vergaat met de eigenaren van de Minicamping Vemderweg in Epe. Klein maar fijn met een grote vaste kern aan jaarlijkse kampeerders die daar genieten van de rust. Volgend jaar bestaat de camping met Miriam en René Oosterbroek aan het roer, alweer 10 jaar.

Linda Seinstra zal ons vanaf tien over elf bijpraten over de optocht tijdens de zaterdag van het Emsterfeest.

Hetty Kolkman heeft één ding tussen 11 en 12 uur vast in haar agenda, de Evenementenkalender om 11:40u.

In de Speuldeuze nemt Erik Daems de Grunneger streektaalmeziek deur tussn 9 en 10 uur. Hie maekt dan ’n mooie keuze uut de grote lieste met onder andere Wia Buuze.

Tussen 10 en 12 uur zit Tony van Dommelen achter de knoppen bij de Praotstoel en doen Linda Seinstra en Cor Rorije de presentatie vanuut Epe en Emst.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen. De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen). Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”. Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794