radio794

Radio 794 – onderwerpen praotstoel 7 april

07/04:We beginnen April met informatie over diverse zaken.

Tussen 9 en 10 uur gaat Erik Daems eerst de keuze maken uit de lijst met streektaalmuziek uit Overijssel.

We hopen in de Praotstoel te praten met Maarten Jan Heesen over de activiteiten die zijn geprogrammeerd tot in augustus 2018.

Linda Seinstra gaat proberen of ze haar plaatsgenoot Linda van Impelen te spreken krijgt over de Paralympics 2018 in Korea, die ze met een prachtige zilveren medaille afsloot.

We hebben Hellen Abma van de Stichting BeeldRuimte uitgenodigd om ons te vertellen hoever het met de kabinetten rond Vorchten gaat. Zij zochten restjes stenen die veel bewoners in die omgeving nog bij huis hadden staan om deze kunstwerken van te bouwen.

Ook hopen wij een gesprek te hebben met Gerda Montizaan en Wim Dalhuizen uit Epe over het zijn van ondernemer en bestuurder van de Winkeliersvereniging.

Indien nodig zal nog een onderwerp ingevoegd worden.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794