Radio 794 – onderwerpen proatstoel 21 oktober met oa Disco van Daan in Oene

21/10: Hof van Cramer, Disco Van Daan, 3e boek 2e WO en Veldtoertocht Emst

 

In de Praotstoel van zaterdag 21 oktober hopen wij te praten met Maarten Jan Heessen over het winterprogramma van de Hof van Cramer in Wapenveld.

Ook hopen we een gesprek te hebben met Daan Longbottem (DJ) en Iris Gommers, Sociaalwerker van Koppel. Zij maken op 20 oktober de eerste Disco Van Daan in Dorpszicht in Oene.

Ook verwachten we Dick van der Veen in de kantine van VV Emst om te horen hoe de ontwikkeling van het 3e boek over de 2e Wereldoorlog er voor staat.

Cor Rorije is na elven “sportstief” in de kantine van VV Emst. Dat is de start en finish van de Gisola Emster Veldtoertocht van Houd De Ketting Strak.

Hetty Kolkman heeft om 11:40u elke zaterdag vast in haar agenda, de Evenementenkalender .

In de Speuldeuze nemt Erik Daems de Zeeuwse en Vlaamse streektaal-meziek deur tussn 9 en 10 uur. Hie maekt dan ’n mooie keuze uut de grote lieste.

Tussen 10 en 12 uur zit Tony van Dommelen achter de knoppen bij de Praotstoel en doen hij ook de presentatie vanuit de studio in Heerde.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen. De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen). Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”. Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794