radio794

Radio 794 – Proatstoel 2 juni – 200 jaar geboortedag Peter Visser, Oranjefeest in Veessen en Wandel4daagse Vaassen.

Erik Daems geet uule laotn genietn op disse eerst zaoterdag in Juni met ’n Gelders/Achterhookse streektaalverzameling. Met disse keer meziek van Jan Ottink en Boh Foi Toch en natuurlijk een conference van Naats oet Hengel

Linda Seinstra begint deze uitzending het eerste uur in Oene waar we in het Cultuurhistorisch Museum Oene kijken naar de schilderijen die Peter Visser bijna 200 jaar geleden daar gemaakt heeft. Ook zullen wij wat stukjes van de opening van deze expositie meemaken.

Vanaf 11 uur hebben wij contact met de voorzitter van VeVoMa over het Oranjefeest op 1 en 2 juni. We horen wat er vrijdagavond 1 juni gebeurt is en ook wat er op deze middag en avond nog staat te wachten.

Om 11:20u gaan we praten met de mensen van de Avondwandel4daagse die tussen 12 en 15 Juni gehouden wordt in Vaassen. We horen de laatste info over de voorinschrijvingen in het clubgebouw aan de Woestijnweg.

Om 11:40u Heeft Hetty Kolkman haar Evenementekalender voor de komende week weer klaar om aan de luisteraars bekend te maken.

De presentatie in de studio is van Cor Rorije en de techniek doet Tony van Dommelen.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over veranderingen in het programma.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel.

Of 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen) in de Ether.

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via: Facebook: www.facebook.com/praotstoel794