nieuwsradio794

Radio 794 Speuldeuze & Praotstoel op 27 oktober

Vandaag weer een studio uitzending na maanden zwerven door de omgeving.

Erik Daems gaat in de Speuldeuze kiezen uit de Drenthse pareltjes van de Streektaal. Daaronder vallen teksten van Harm & Roelof, Duo Dampo maar ook Margaretha Klein.

In de Praotstoel met Gert Roelofs aan de knoppen, besteden wij aandacht aan het Concert van Muziekvereniging Vriendschap uit Oene op 5 November. We hopen met voorzitter Riphagen te praten over de samenstelling van het concert.

Buurtzorg Heerde heeft op 7 en 14 November Info-avonden voor Mantelzorgers. Wat kunnen deze verwachten en welke ondersteuning kunnen zij krijgen? U hoort dat rond 10:35u.

Op Vrijdag 2 november is er in Kulturhus-EGW in Epe een Pompoen-Potter-Party voor het hele gezin. Is het een tegenhanger van de kostbare Haloween-partys uit Amerika? Of een aanvulling op Sint Maarten?  We praten daarover met een lid van de Programmaraad EGW, Anne Nyst om 11:00u via de telefoon.

Vluchtelingenwerk in Epe zoekt vrijwilligers en daarbij willen wij graag een ondersteuning zijn. Wij gaan om 11:20u met vertegenwoordigers praten over het soort vrijwilliger dat zij zoeken.

Onze vaste waarde Hetty Kolkman heeft om 11:40u haar evenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794