radio794

Radio 794 Speuldeuze & Praotstoel794 3 november

Erik Daems mag tussn 9 en 10 uur deur de Aoverieselse streektaalmeziek dwaeln. Hie hef dan weer ‘n mooie keuzelieste met de Twentse artiestn.

We hebben een opname van het gesprek dat Cor Rorije donderdag 225 oktober had met wethouder Berkhoff. Hoe krijg je Levensloopbestendige Dienstverlening. Past daar een kleinere PlusOV ook in?

We hopen dat de Jenaplanschool Heerde (Hoorne) de Peter Petersenprijs  heeft meegebracht vanaf het Jenaplan Congres in Nunspeet. Dan kan Cor Rorije vrijdagmorgen 2 november registreren wat dat betekend voor de kinderen en het personeel van de Beatrixschool in Hoorn. Rond 10 uur kunnen dan de luisteraars mee genieten van de kanjers die bij de eerste 3 van nederland horen.

Natuurlijk kijken we na 11 uur naar weidingsdoorkomst van de ruiters en menners van de Sint Hubertusrit in het centrum van Epe. Daarvoor hebben wij onze specialist Linda Seisntra naar Epe te gaan.

Wij hopen deze morgen dat Linda praten mag met mensen van de Kruimelschaar over Hospice Casa Vera dat toch gaat ontstaan in Epe. Nadat heel veel werk en overleg niet kon leiden tot het ontstaan van een Hospice aan de Griseeweg is er nu een betaalbare uitvoering mogelijk aan de Quickbornlaan in Epe. Van de bestuurders van de Kruimelsschaar horen we dan hoe dat tot stand is gekomen.

Natuurlijk is Hetty Kolkman ook aanwezig om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen dit weekeinde en komende week in haar EvenementenAgenda.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794