Radio 794 – Veelzijdige Infomix op 24 oktober

Veelzijdige Infomix op Radio 794

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

Toneelgroep Dindoa speelt op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober haar jaarlijkse uitvoeringen in Vaassen en dit jaar brengt de zeer enthousiaste groep het blijspel “Baakman & Baakman” op de planken. Traditiegetrouw nemen enkele spelers deze week plaats achter de microfoon om u uit te nodigen voor hun uitvoeringen.

Monique Zweekhorst was toe aan een nieuwe uitdaging. Jaren was zij actief als penningmeester bij Toneelgroep Dindoa en nu verruilt zij het blijspel voor de politiek van de Nieuwe Lijn. Harrie Mulder staat met Monique stil bij deze switch en haar rol in de lokale politiek in haar woonplaats en gemeente.

Job en Sophie verkochten zaterdag in Epe CliniBollen voor het goede doel en dat ging zo uitmuntend dat ze ze wederom aanbieden. Job en Sophie doen daarom een oproep op de radio om zo veel mogelijk CliniBollen te kopen en dat kan via inschrijving.

Ook uitgebreid aandacht voor Halloween in Epe & Heerde en de problemen met breedplaatvoeren in Nederland. Wico Ankersmit legt e.e.a. uit.

Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl