radio794

Radio 794 – Veelzijdige Infomix op Radio 794 op 3 oktober

Veelzijdige Infomix op Radio 794

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

Zanggroep Tuum Est uit Veessen heeft in het kader van hun 40 jarig bestaan een CD met als titel “Met meer passie dan ooit” opgenomen. Er wordt uitgebreid stil gestaan bij dit jubileum en het jubileumconcert op vrijdag 6 oktober. Ook Twente Plat bestaat 40 jaar en zij vieren dat eveneens op 6 oktober maar dan in Vaassen. Fred Rootveld nodigt u uit voor hun humorvoorstelling.

Ernstig zieke mensen inspireren anderen met hun verhaal om het leven met nog meer aandacht en liefde te leven. Via de website: www.vereeuwigd.nu kunnen ernstige zieke mensen hun verhaal vertellen en hun foto uploaden. LEVENSXL biedt vervolgens iedereen die ernstig ziek is (geweest) de kans om gefotografeerd te worden door een professionele fotograaf. Alle details hoort u in Infomix.

 Daarnaast aandacht voor de Open Atelierdagen Noordoost-Veluwe en het volgende Alzheimer café in Heerde.

Vanaf 2019 stijgen en dalen veel vliegtuigen op nauwelijks 2 kilometer hoogte, over grote delen van Gelderland van en naar Lelystad Airport. Voorzitter Joost van Wijk van Actiegroep Red de Veluwe blikt terug op de informatiebijeenkomst in Apeldoorn en kijkt vooruit naar de vervolgstappen.

Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl