nieuws

Rapunzel, dé sprookjesmusical van het jaar

NUNSPEET – Het meisje met de prachtige lange haren, die alleen geknipt kunnen worden door een gouden schaar komt zaterdag 6 april naar Veluvine. Kom verkleed en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd.

Dit seizoen gaat de sprookjestraditie van Van Hoorne Entertainment verder met Rapunzel de Musical, een glansrijke familiemusical die een ware beleving is voor jong, maar ook voor oud! In deze voorstelling komt het welbekende verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren. Met Sita Vermeulen als Rapunzel, alle betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel dé sprookjesmusical van het jaar!

Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet&greet in de foyer van het theater.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.veluvinenunspeet.nl


Te zien in april:. Papadag bestaat niet op 13 april. Adriaan van Dis op 18 april. Je Anne op 19 april. Storioni Trio op 20 april. Michiel Borstlap Band op 25 april. Fien & Teun op 3 mei. Jay Frances op 10 mei (uitverkocht). Dilana Smith op 11 mei.

ETTEN-LEUR – In Theater de Nieuwe Nobelaer is de try-out geweest van de nieuwe musical ‘Rapunzel’ van Van Hoorne Entertainment. FOTO LEVIN DEN BOER – KWALITEITFOTO.NL