bibliotheek epenieuws

Reis je mee door de Bieb deze zomer?

Onze Bibliotheken zijn weer open en daar zijn we heel erg blij mee! Het is weer mogelijk om veilig en verantwoord boeken en tijdschriften te lenen. Ook tijdens de zomermaanden. Ga je niet op vakantie in verband met het coronavirus? Blijf je deze zomer thuis? Kom dan wat vaker naar de Bieb en neem een zomerabonnement. Twee maanden gratis gebruik maken van de diensten van de Bibliotheek of een vast abonnement van 15 maanden voor de prijs van 12 maanden. Inclusief gebruik van onze e-books en luisterboeken. En wil je oefenen voor het theorie-examen van je rijbewijs? Ook dat is mogelijk in de Bieb. Kom langs en neem een paar tijdschriften mee of leen wat interessante titels om lekker in de luie loungeset weg te dromen van verre bestemmingen of spannende avonturen!

Het zomerabonnement voor twee maanden gratis stopt automatisch op 15 september 2020. Kijk even op onze vernieuwde website www.bibliotheeknoord-veluwe.nl en vul het formulier in. Je krijgt dan via de mail bericht wanneer je de bibliotheekpas kunt ophalen in de Bibliotheek.

Het zomerabonnement met 15 maanden voor de prijs van 12 maanden is verkrijgbaar t/m 31 augustus 2020. Tijdelijk hoeft bovendien geen inschrijfgeld betaald te worden. Aanmelden kan via de “Word lid” button rechtsboven op www.bibliotheeknoord-veluwe.nl .   

Ook hebben wij een kleine attentie voor onze trouwe leden. Ben je in de Bibliotheek, dan ligt daar groeipapier. Neem een vel mee en plant het in een pot of in je tuin. Doe mee met de wedstrijd: Wie heeft de mooiste bloemen? Maak een mooie foto van je bloem en stuur die foto naar info@bibliotheeknoordveluwe.nl . De winnaar ontvangt een leuke prijs.