Repair Cafe in het kulturhus in Oene op 9 maart

Deze keer zal de Rijwielhoek uit Oene aanwezig zijn. Zoekt u het juiste zadel om snel uw zadelpijn te verhelpen? Met het innovatieve meetsysteem meten ze u direct een passend zadel aan. Om uw zadelpijn te verhelpen gebruikt De Rijwielhoek een zadelbreedtemeetsysteem. Daarmee meten we de afstand tussen de zitbotjes. Zo kunnen we de juiste zadelbreedte bepalen. We raden u een passend zadel aan. Uw zadelpijn is verleden tijd!

Totaal Geen Zadelpijn

Bij De Rijwielhoek kunt u terecht voor zadels van het merk SQlab. Deze zadels hebben een rugvriendelijke active technologie. Ook zorgen ze voor meer ruimte en drukvermindering in de gevoelige gebieden – voor mannen en vrouwen. De zadels zijn verkrijgbaar in meerdere breedtes.

Informatie

Wilt u meer informatie over het meetsysteem om zadelpijn te verhelpen of onze SQlab zadels en u bent niet in de gelegenheid om naar het Repair Cafe in Oene te komen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@derijwielhoek.nl of kom langs in onze winkel (dorpsstraat 24a Oene) www.derijwielhoek.nl

Repair Cafe

Zoals gewoonlijk is er voldoende gelegenheid om uw reparaties, vooral schoon, aan te bieden. In de kundige handen van onze reparateurs krijgt uw kapotte spullen een kans op een tweede leven. Van verstelwerk tot elektra, elk reparateur heeft zijn eigen discipline en afdeling. Een reparatie wordt eerst beoordeelt, nagekeken, geadviseerd en in de meeste gevallen is er mogelijkheid tot reparatie. Als inleverpunt, voor oude mobiele telefoons, lege cartridges en oud gereedschap, kunt u via Repair Café Epe, Stichting Aap en Stichting Gered Gereedschap ondersteunen. Mocht u meer informatie over uw inbreng of betreft deze twee organisaties willen weten dan is er een vrijwilliger die u speciaal hierover kan informeren. Ook het leveren van goede informatie draagt bij aan onze invulling van duurzaamheid.

Eveneens kunt u (overtollig of oud) gereedschap inleveren. De stichting Gered Gereedschap knapt dit materiaal graag op en dan kan het aan een 2e leven beginnen in een ontwikkelingsland. Voor meer informatie hierover, zie: pr@geredgereedschap.nl

Kom langs voor reparaties, informatie maar ook als u de sfeer wilt proeven van ons Repair Café Oene. Wees welkom op zaterdag 9 maart van 9:30 tot 12:00. in het Kulturhus aan de Dorpsstraat 14-16 te Oene.

Voor meer informatie: repaircafeepe@gmail.com of info@koppelswo.nl, telefonisch 0578-676767 of via facebook. Wij helpen U graag verder.