veluvine Nunspeet

Scholen week lang op de planken in Veluvine

Achtstegroepers regio Nunspeet krijgen theatraal afscheid

Een hippe beachclub, gestrande vakantiegangers en de kunstroof van de eeuw. In de grote theaterzaal van Veluvine was de afgelopen week een flink staaltje acteertalent te zien. Zo vertoonden de achtstegroepers van vier scholen uit regio Nunspeet hun afscheidsmusical, hét sluitstuk van de basisschool. Alle ouders konden meegenieten vanuit de zaal en de rest van het thuisfront keek mee via (live)streaming.

Door de 1,5 meter-maatregel kampten veel scholen met ruimtegebrek waardoor het lastig was om de musical live op eigen locatie op te voeren. Om scholen hierin te hulp te schieten, besloot Veluvine haar grote theaterzaal kosteloos ter beschikking te stellen. In april konden scholen zich hiervoor aanmelden. Musicalsterren van de Da Costaschool Nunspeet en Elspeet, CNS de Morgenster en PCBS Het Octaaf uit Elburg hebben gebruikgemaakt van deze gelegenheid. De Petraschool nam afscheid in de vorm van een eindfilm, vertoond op het grote doek.

Veluvine is blij dat de achtstegroepers, ouders en docenten op deze manier hun bijzondere schooljaar toch feestelijk konden afsluiten. Livestream mogelijkheden in Veluvine
Sinds eind april dit jaar heeft Veluvine alle streaming en opnamefaciliteiten in huis om livestreams mogelijk te maken voor een breed scala aan toepassingen. Ook voor zakelijke evenementen, zoals vergaderen, congressen en trainingen. Informatie hierover is aan te vragen via verhuur@veluvinenunspeet.nl.