nieuws

Singer Kreatief – breidt uit met groot assortiment modestoffen

Attie Zweekhorst: ‘Eigen kleding maken met onze producten’

Singer Kreatief breidt uit met groot assortiment modestoffen

EPE – Singer Kreatief in Epe is al jaren dé winkel voor iedereen die houdt van breien, haken, borduren, knutselen, sieraden ontwerpen of quilten. Maar er is de afgelopen periode een zeer aanvullende uitbereiding van het assortiment gekomen, vertelt eigenaresse Attie Zweekhorst. “We hebben sinds kort een groot assortiment modestoffen te koop. Dus vind je het leuk om eigen kleding te maken? Dan kun je bij ons terecht voor een keur aan moderne stofjes.”

Bijna de hele benedenverdieping van Singer Kreatief wordt tegenwoordig ingenomen door kleurrijke patchwork stoffen, tricot stoffen en stenzo stoffen. “Vroeger verkochten we deze stoffen ook al. Maar door de grote vraag hiernaar, zijn we daar inmiddels weer mee begonnen. Dit nieuwe elan heeft inmiddels gezorgd voor een mooie aanwas van nieuwe klanten.”
Singer is voor velen een geweldige winkel, waar je ideeën opdoet en ook nog eens van alles kunt kopen om die ideeën te verwezenlijken, weten Attie Zweekhorst en haar collega Yvonne Mulder. Wol, garen, linten, stoffen, knopen en kralen, in het pand aan de Eper Hoofdstraat is van alles te koop. Dit uitgebreide assortiment is eigenlijk een handelsmerk van deze winkel. “Daarbij kan men bij ons terecht voor een goed advies en voor knutseltips. We zeggen wel eens gekscherend dat we de creatiefste winkel van Epe zijn.”

Naast dit enorme assortiment worden er themacursussen (quilten, sokken breien of bijvoorbeeld patchwork) gegeven. Ook vinden er om de week inloopochtenden voor creatieve dames plaats. “Zo raakt men vaak zelfs geïnspireerd door elkaar. Onlangs heeft iemand een speldenkussen gemaakt op de deksel van een wekpotje. Daar kreeg ze vervolgens zo veel vraag naar, dat er bij ons een spontane workshop voor tien dames gegeven is.”

Attie en Yvonne broeden dus ook op meer creatieve ideeën waarmee ze Singer in deze regio nog nadrukkelijker op de ‘knutselkaart’ kunnen zetten. “Om de producten weet men ons wel te vinden. Zwolle, Nunspeet, Apeldoorn, ze komen overal vandaan. Wij vinden echter dat je altijd op zoek moet naar extraatjes om nog meer mensen aan te spreken. Wat te denken van een Naaicafé? Zet hier een stel naaimachines neer en leer elkaar hoe die rits ook al weer vervangen moet worden. Het zou zo maar een concrete workshop kunnen worden.”

Singer Kreatief is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Zaterdag is de creatiefste winkel van Epe geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Nadere informatie? Bezoek de internetsite www.singerkreatief.nl of meld je aan via de facebookpagina www.facebook.com/singerkreatief.

Attie Zweekhorst en Yvonne Mulder geportretteerd voor Singer Kreatief aan de Hoofdstraat 127 in Epe. Sinds kort zijn daar ook modestoffen te koop. “Het is een mooie uitbreiding van ons aanbod”, zo melden de dames van de creatiefste winkel van Epe. (EIGEN FOTO)

 

De benedenverdieping van Singer Kreatief staat sinds kort vol met diverse kleurrijke modestoffen. Op deze plek vinden overigens ook diverse creatieve workshops en themacursussen plaats, aldus eigenaresse Attie Zweekhorst. (EIGEN FOTO)