veluvine Nunspeet

Spannende, Nederlandse drama in Veluvine

Vrijdagavond 4 december is filmavond in Veluvine! Om 20:15 uur draait de film Instinct in de Rabozaal. Geniet van deze dramafilm terwijl u zich heerlijk, op gepaste afstand, in onze losse fauteuils of pluche bankjes nestelt. Natuurlijk kunnen wij niet meer dan 30 personen ontvangen, dus zal de film na de verkoop van 30 kaarten automatisch op uitverkocht gaan staan.  

In de film Instinct zal Carice van Houten de ervaren psycholoog ‘Nicoline’ spelen. Nicoline ontmoet bij het starten van haar nieuwe baan bij een Tbs-kliniek de zedendelinquent Idris, wie gespeeld wordt door Marwan Kenzari. Idris mag met onbegeleid verlof, omdat zijn behandelteam erg enthousiast over zijn voortgang is. Nicoline ziet dit als enige niet zitten, zij vertrouwt Idris niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Zal Nicoline iedereen weten te overtuigen voordat zij zelf eventueel verstrikt raakt in de situatie? Of zullen Nicolines gevoelens de overhand nemen?

Bij bezoek aan Veluvine worden alle richtlijnen van het RIVM nageleefd. Wij zorgen voor afstand, extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Op deze manier kunt u genieten van een heerlijk avondje uit. Voorafgaand aan de film sturen wij onze bezoekers alle informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

Nog geen plannen voor vrijdagavond? Ga dan voor €9,50, inclusief drankje, een heerlijk avondje uit in Veluvine. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of op werkdagen aan de kassa van Veluvine.