nieuws

Speel mee en RESq your future!

Ben jij tussen de 16 en 26 jaar en wil je graag echt meepraten over klimaatverandering? Wil je weten hoe weilanden en daken in jouw gemeente er straks uitzien als we over zijn geschakeld op duurzame energie zoals zonnepanelen en windmolens? En wil je graag invloed uitoefenen? 

Meld je dan snel aan voor de ‘We Energy Game’ van Cleantech Regio!

Serious game

Deze serious online game voor de ingewikkelde duurzame energieopgave wordt gespeeld op woensdagavond 7 oktober. Geef je op en leer alles over winst, balans, mensen, planeet, wetgeving of productie van duurzame energie.

Regionale energiestrategie

De Cleantech Regio is bezig met een regionale energiestrategie. Dit is jouw kans om mee te beslissen hoe jouw gemeente er over 20 jaar uit ziet. De uitkomsten van het spel gebruiken we in de uitvoeringsplannen van de Regionale Energie Strategie.

Aanmelden voor RESq your future

Opgeven kan door je gegevens in te vullen op de volgende website cleantechregio.nl. De bevestiging van deelname en je inloggegevens ontvang je via de mail. Zet woensdagavond 7 oktober alvast in je agenda. Het spel begint om 19.30 en duurt 1,5 uur. Tip je ook even je vrienden? Hoe meer jongeren meedoen, hoe beter: RESq your future!