nieuws

Standplaatsen op de Kerstmarkt in Oene op 14 december

Vrijdag 14 december vindt de jaarlijkse Kerstmarkt in Oene weer plaats.  Veel kramen zijn al gereserveerd, maar er is nog plek.

Van 18.00 tot 21.00 uur staan de kramen opgesteld, is er muziek en kan er kan van allerlei lekkernijen worden geproefd. Naast alle grote kerstmarkten in de omgeving blinkt de kerstmarkt in Oene uit door haar kleinschaligheid, aandacht en gezelligheid.

Het accent van de Kerstmarkt ligt dit jaar op “Wild op de Veluwe”. Hiermee haakt de kerstmarktcommissie in op het project “100% wildgarantie” van de Gemeente Epe. Een grotere wildmanifestatie in Oene volgend jaar is in voorbereiding.

Op de Kerstmarkt op 14 december gaat het vooral om proeven van kleine wildgerechtjes voor een klein bedrag.  Het zou mooi zijn als standhouders daarop kunnen inhaken met jacht- en wild-relateerde artikelen of activiteiten. De voorbereidingen voor de Kerstmarkt zijn in volle gang.

Het is zaak uw belangstelling tijdig te melden. Wilt u met uw bedrijf, vereniging of activiteit meedoen, mailt u dat dan naar rj.aalberts@planet.nl .

Foto Emma Brendeke