SV Epe – Exportslachterij J. Gosschalk & Zn: sponsorcontract voor 3 jaar

EPE –
Een mooi en heuglijk moment bij SV Epe. Jule Gosschalk van Exportslachterij J. Gosschalk en Zn. B.V. heeft onlangs een nieuw sponsorcontract ondertekend. Hij vertelt: “We zijn een paar jaar geleden begonnen om het Marc Overmars Paastoernooi te ondersteunen. Nu is dat contract voor 3 jaar verlengd en wat uitgebreid. Wij dragen deze voetbalvereniging een warm hart toe.” Jule Gosschalk vertelt dat hij de vijfde generatie is van het Eper familiebedrijf. “Over een paar jaar (2026) bestaat ons bedrijf 100 jaar. We gaan er natuurlijk voor om dat te halen.”

Trots
Jule Gosschalk vervolgt over het onderwerp sponsoring: “We zijn van nature wat terughoudend bij publicaties vanuit ons bedrijf. Dit vanwege de sector waarin wij werkzaam zijn en de bijkomende hedendaagse beeldvorming. Maar omdat wij al jaar en dag onze verworvenheid in de omgeving Epe hebben, willen we op deze wijze graag een extra steentje bijdragen.” Over trots gesproken; dat zijn Jan Bosman en Tom van Geemen (zie foto) ook. De heren waren bij de ondertekening. Jan Bosman namens het bestuur van SV Epe en Tom van Geemen als de voorzitter van de sponsorcommissie. De SV Epe-afvaardiging: “We zijn erg blij dat Exportslachterij J. Gosschalk en Zn. B.V. onze vereniging steunt. De komende periode staat er een aantal nieuwe projecten bij ons op stapel waar we het geld van de zeer gewaardeerde bedrijven die ons sponsoren goed voor kunnen gebruiken.”

‘Personeel gezocht’
Het concern van Gosschalk is de één na grootste werkgever van deze gemeente. “Over personeel gesproken: we zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen, van alle leeftijden en alle opleidingsniveaus, die voor ons willen werken. Vanaf 15 jaar oud kan er gesolliciteerd worden. Bij Gosschalk kunnen diverse MBO-opleidingen worden behaald, zoals onder andere de slagersvak opleiding en opleidingen tot chauffeur, constructeur, monteur of elektricien. Eigenlijk werkt iedereen bij ons of alleen de eerste maand, of tot aan het pensioen. Neem dus contact met ons op via personeelszaken@gosschalk.nl en informeer naar de mogelijkheden.”