SWO/E – Voorlichting: “Vergeetachtigheid of dementie? “ 15 november

Voorlichting: “Vergeetachtigheid of dementie? “

Naarmate mensen ouder worden gaat het geheugen vaak steeds minder goed werken.
Bij 1 op de 5 mensen resulteert dit in een vorm van dementie. Maakt u zich zorgen over uw geheugen of over het geheugen van bijvoorbeeld uw partner, vader, moeder of een ander in uw omgeving kom dan naar een voorlichtingsbijeenkomst.

Het Geheugensteunpunt Epe, de SWOE en Alzheimer Oost Veluwe vinden het belangrijk om aan inwoners van de gemeente Epe informatie te geven over geheugenproblemen en dementie. Hierin werken ze nauw samen met de SWOE (Stichting Welzijn & Ondersteuning Epe) en de gemeente Epe.

Tijdens de bijeen komst zullen Marie José Andringa, voorheen werkzaam als specialist ouderengeneeskundige en Judith Lutgerink coördinator van het Geheugensteunpunt  u voorlichting geven over geheugenproblemen en dementie. Wat hoort bij normale vergeetachtigheid en wanneer moet je denken aan een ziekte , een vorm van dementie? En wat kun je dan doen. Bij wie kun je terecht met je zorgen en vragen op dit gebied.

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag15 november van 10.00-11.30 uur in het Geheugensteunpunt in het Kulturhus aan de Stationsstraat 25 in Epe.

Lees de flyer 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Judith Lutgerink (coördinator Geheugensteunpunt)
tel. 06-82677999 of email: epe@hetgeheugensteunpunt.nl

Voor meer informatie kijk op www.netwerkdementie.nl