Tennispark Welsum volop in beweging!

Op het tennispark in Welsum wordt weer heerlijk getennist. Natuurlijk zijn er maatregelen getroffen i.v.m. corona, maar die blijken prima gecombineerd te kunnen worden met deze sport. Onze leden, meer dan honderd, zijn weer blij dat ze kunnen tennissen.

We zijn een gezellige, laagdrempelige club met een open cultuur. En met actieve leden!

Zij zorgen ervoor dat het park er tiptop bij ligt, de kantine draait en diverse activiteiten georganiseerd worden. Momenteel wordt er alleen aan het park gewerkt in het kader van onderhoud.  Het park heeft het laatste jaar een renovatie ondergaan waarbij het middenterrein met behulp van regionale partners, aannemersbedrijf Pannekoek uit Vaassen en Lagemaat B.V. uit Heerde, vernieuwd is en prachtig beplant. Ook is de baanverlichting door Sportverlichting.com uit Deventer vervangen door LED-verlichting. Kortom, we zijn klaar voor de toekomst!

We zouden graag nieuwe leden verwelkomen. Heb jij zin om eens een keertje te komen tennissen? En de sfeer te proeven? Neem dan contact op met info@tenniswelsum.nl of 06-30260232.

Wil je lid worden, dan kun je gebruikmaken van onze zomeraanbieding: een lidmaatschap voor de maanden juni-juli-augustus voor € 35,-

Wie weet, tot ziens op ons park!