Tentoonstelling van Martin Hogeboom en Dennis Dekker in Villa Heidebad

Tentoonstelling van Martin Hogeboom en Dennis Dekker in Villa Heidebad

Doorstart expositie ‘eenfotovan’

EPE – Vanaf heden te zien in conferentiehotel Villa Heidebad: de expositie genaamd ‘eenfotovan’. Fotograaf Martin Hogeboom en tekstschrijver Dennis Dekker, allebei woonachtig in Epe, hebben hun creatieve handen ineen geslagen.

Op zijn Instagramaccount @eenfotovan maakte Dekker exact een jaar lang dagelijks een uniek gedichtje bij één van de foto’s uit Hogebooms lijvige archief. Een veelzijdige selectie daarvan is vanaf heden te zien in hét conferentiehotel van de Veluwe. “We hebben de online Instagramkunst weer tot ‘offline’ werken getransformeerd”, aldus het duo. “Naast culinair confereren, kun je met onze hulp hier nu ook genieten van kunstzinnige beelden en versjes.”

Kunst met voor- en achterkant
De 23 werken hangen in de lobby en in de diverse hotelkamers. De kunst heeft een voor- en een achterkant. Als je vanaf de ene kant door de gang loopt, dan zie je de tekst van Dennis. Kijk je om, dan komt de bijpassende foto van Martin tevoorschijn. “Het is daarmee letterlijk en figuurlijk een ‘dwarse expositie’ geworden. Op deze manier wordt de creativiteit van de Villa Heidebad-bezoeker optimaal geprikkeld. Eén en één is bij deze tentoonstelling mede door jouw eigen fantasieën en ideeën écht drie geworden!”

Deze unieke werken zijn te koop!
De 23 kunstwerken van deze expositie ‘eenfotovan’ zijn overigens te koop. Wil je zelf beschikken over één of meerdere van deze unieke werken? Dat kan! De totale opbrengst van deze tentoonstelling gaat naar Stichting Alzheimer Nederland. “We hebben allebei in onze privésituatie ervaren hoe erg het nodig is dat er geld naar deze stichting gaat. We hopen dus ook op een hoog bedrag.” Eén kunstwerk kost (minimaal) 75 euro, twee kunstwerken kosten (minimaal) 140 euro en voor (minimaal) 200 euro mag je zelfs drie unieke kunstwerken komen uitkiezen. Let op: wie het eerst komt, heeft uiteraard de eerste keuze. Het duo tot slot: “Het zijn unieke exemplaren, wij gaan ze op deze wijze nooit meer seriematig bijdrukken.”

Meer weten over ‘eenfotovan?’ Neem dan even contact op met Bjarne Pechler van Villa Heidebad (info@villaheidebad.nl), Dennis Dekker (dennis@mediamagneet.nl) of Martin Hogeboom (info@martinhogeboom.nl).

‘Dwarse expositie’ fotograaf Martin Hogeboom en tekstschrijver Dennis Dekker te zien in de lobby en in diverse kamers van conferentiehotel Villa Heidebad in het Eper buurtschap Wissel. (EIGEN FOTO)
‘Dwarse expositie’ fotograaf Martin Hogeboom en tekstschrijver Dennis Dekker te zien in de lobby en in diverse kamers van conferentiehotel Villa Heidebad in het Eper buurtschap Wissel. (EIGEN FOTO)