veluvine Nunspeet

Thijs van de Meeberg keert terug naar Nunspeet

Vorig jaar stond hij samen met Kiki Schippers in het zomerprogramma van Veluvine tijdens Klapstoelkabaret. Dit jaar keert hij terug met zijn eigen en derde soloprogramma Meer dan mogelijk met gefrustreerde verhalen over de BSO, hondentraining en goede bedoelingen in coronatijd. Op donderdag 20 oktober staat cabaretier Thijs van de Meeberg op de planken in Veluvine.

Alle problemen leken als sneeuw voor de zon verdwenen. Als iemand klaar was voor een leven na corona, was het Thijs wel. Toch jammer dat zijn onhandelbare coronapuppy de compleet nieuwe inboedel sloopt, waardoor hij alsnog thuis moet zitten. In Meer dan mogelijk zoekt Thijs van de Meeberg, te midden van een levend, komisch en troostrijk decor, naar een manier om van waarde te zijn. Dat lukt hem niet alleen. Hij heeft jouw advies hard nodig. Want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

Thijs van de Meeberg – Meer dan mogelijk is te bezoeken op donderdag 20 oktober om 20:15 uur in Veluvine. Kaarten zijn te koop voor € 19,00 p.p. (inclusief servicekosten) via veluvinenunspeet.nl of aan de kassa.

fotograaf Anneloes van den Adel