Top Service Epe – per 1 april voortgezet door Constant van Engelen

Hans en Willy Gorseling gaan van hun vrije tijd genieten
Top Service Epe per 1 april voortgezet door Constant van Engelen

EPE – Na ruim 40 jaar stoppen Willy en Hans Gorseling met interieurinrichting Top Service. Het welbekende Eper bedrijf wordt per 1 april overgenomen door Constant van Engelen (47) uit Apeldoorn. Het echtpaar Gorseling: “We worden ouder en willen graag gaan genieten van onze welverdiende vrije tijd.”

Veertig jaar lang, stonden ze dag in dag uit in die welbekende winkel aan de Weemeweg 15. Tja, dat zal vanaf 1 april dus best wennen zijn. “Als ik denk aan alles dat we hier meegemaakt hebben, dan kan ik best een beetje ontroerd raken”, meldt Willy Gorseling eerlijk. “Hans en ik willen hierbij alle klanten bedanken die we de afgelopen vier decennia geholpen hebben. Zonder hen was Top Service natuurlijk nooit uitgegroeid tot wat het nu is.”
Veertig jaar adviseren over de inrichting van duizenden woningen; Hans en Willy zien daar zeker het regionale belang van in. “We hebben dat bij diverse families zelfs voor drie generaties gedaan. Heel fijn om altijd weer te streven naar top service.”

Afscheid op 31 maart
Hans en Willy Gorseling zijn 31 maart voor het laatst bij Woninginrichting Top Service aan het werk. “Die dag willen we gebruiken om afscheid te nemen van onze klanten. Iedereen is welkom om hier binnen te wandelen voor een hapje en een drankje. Vanaf 1 april gaan wij van onze welverdiende rust genieten. We wensen Constant enorm veel succes met de voortzetting van Top Service.”

Ook beddenafdeling bij Top Service
Opvolger Constant van Engelen kent Top Service al jaren. De Apeldoorner is lang werkzaam in de branche en weet daardoor perfect wat de regionale impact van dit Eper bedrijf is. “Daarom blijft heel veel zoals het is. De naam verander ik niet, ook het personeel blijft hier werkzaam. Mensen weten al jaren welke vakkennis zich hier bevindt. Het zou zonde zijn om dat allemaal aan de kant te zetten.” Toch gaat de nieuwe ondernemer van Top Service natuurlijk ook zijn meerwaarde aan het Eper bedrijf toevoegen. “De komende periode wordt de winkel gerestyled. Daarnaast wil ik bedden gaan verkopen. Naast wonen zal slapen een logische meerwaarde van Top Service worden.”

Over Top Service Epe
Nieuwe gordijnen nodig? Toe aan andere vloerbedekking (tapijt, pvc, vinyl of laminaat)? Op zoek naar een karpet, naar raamdecoratie of naar buitenzonwering? Heeft u een nieuw bed nodig? Bij Interieurinrichting Top Service in Epe slaagt u zeker. De klanten roemen de perfecte servicegraad al jaren. Kortom, Top Service neemt uw interieurzorgen uit handen. Al meer dan 40 jaar.

Internet: www.topservice-epe.nl
Telefoonnummer: 0578-615668

De officiële sleuteloverdracht is geweest: Constant van Engelen neemt het bedrijf Top Service uit Epe over van Willy en Hans Gorseling. Het Eper echtpaar (links op de foto) stond ruim veertig jaar aan het roer van het welbekende woninginrichtingsbedrijf. Geheel rechts op de foto; de vrouw van Constant, José. Zij zal hem op de achtergrond uiteraard terzijde staan wanneer hij per 1 april als kersverse ondernemer in Epe aan de slag gaat. (Eigen Foto)