Uitnodiging Startbijeenkomst CDA vrijdag 27 september 2019

Evenals voorgaande jaren is ook dit jaar de startbijeenkomst van het CDA een terugkerend evenement voor onze leden en belangstellenden. Wij hebben een heel mooi programma, die in het teken staat van Het Boerenhart de IJsselvallei.

https://www.ijsselvallei.boerenhart.nl/wp-content/uploads/2018/04/proefbox.png

Boerenhart is de verbinding tussen boeren en lokale horeca. De boer een eerlijke prijs voor (h)eerlijke producten, de consument geniet van streekproducten. Eigenlijk net als het vroeger was.

Wat je van dichtbij haalt, is lekker. En je hebt meteen een goed verhaal. Want producten uit de streek hebben geen duizenden kilometers afgelegd voordat ze op je bord liggen. En ze zijn gegarandeerd gemaakt met liefde voor de natuur en aandacht voor dierenwelzijn. Tegen een eerlijke prijs. Bij Boerenhart combineren we dat met gemak. Je bestelt het beste uit de streek gewoon online. En krijgt geleverd waar en wanneer het jou uitkomt. Onze boeren blij, jij blij, jouw gast blij! Dat is de kracht van Boerenhart.

https://slagerijterweele.nl/media/logo.png

Wij vinden het belangrijk dat lokale boeren in de spotlights staan. Daarom is in 2019 de Coöperatie Boerenhart IJsselvallei opgericht. Diverse ondernemingen zijn verbonden aan het Boerenhart.

Tijdens deze startbijeenkomst zullen dan ook verschillende ondernemers hun visie geven en hun producten promoten.

Deze startmiddag gaat er als volgt uitzien:

16.00 uur                    Ontvangst Villa Bakhuis, IJsseldijk 3, 8194 LA Veessen

16.00 – 17.30 uur       Onder het genot van een drankje, kaas en worst promotie van het Boerenhart

17.30 – 18.00 uur       Proeverij vlees en toelichting Villa Bakhuis.

19.00 – 21.00 uur      Bij de vuurkorven van Villa Bakhuis, kunnen we elkaar ontmoeten, onder het genot van een biertje en proeverij van veel lekkernijen van het Boerenhart.

Vooraf willen we graag weten wie er komen voor de hapjes en de drankjes. Er zal een eigen bijdrage gevraagd worden tussen de 10 – 20 euro voor deze startbijeenkomst.

Opgave voor 12 september a.s. bij de commissie: Jos Koman: joskoman14@gmail.com

Deze bijeenkomst is een mooie aangelegenheid om onze samenleving kennis te laten maken met het Boerenhart, neem gerust, familie, vrienden of een buddy mee.

Graag tot ziens op vrijdag 27 september a.s. 

Met vriendelijke groet,

Namens Commissie Startmiddag CDA 2019

Jos Koman

Martine van der Snel

Dick Konijnenberg