veluvine Nunspeet

Vakantieuitje naar Veluvine

NUNSPEET – In de meivakantie hoef je je niet te vervelen. Woensdagmiddag 1 mei is er de familiefilm ‘Ook muizen gaan naar de hemel’, aanvang 14.00 uur. Op vrijdag 3 mei komen Fien en Teun bonte avond houden, aanvang 14.00 uur.

Ook muizen gaan naar de hemel
Na een onverwacht ongeluk komen een jonge muis met een opvliegend karakter en een onzekere vos samen in de dierenhemel terecht. In deze nieuwe wereld moeten ze leren hun natuurlijke instincten te bedwingen om met elkaar de uitdagingen van deze prachtige, maar spannende omgeving aan te gaan.

Fien en Teun

Wanneer Sem, het neefje van Fien en Teun, op de boerderij komt logeren, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse Bonte Avond te organiseren. Maar… wat is dat eigenlijk, een bonte avond? En wat het je er allemaal voor nodig? Gelukkig krijgen Fien, Teun en Sem hulp van hun dierenvriendjes en met elkaar weten ze een aantal spetterende optredens neer te zetten. Dat belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes. Kom jij ook meezingen en -dansen tijdens deze bonte theatershow?

Nog meer te zien: Jay Francis op 10 mei (uitverkocht). Dilana Smith op 11 mei. Filemon & Lammert op 18 mei. Aftrap nieuwe seizoen op 23 mei. ABBA concert op 25 mei.