Vakantieweek Nieuw Hydepark 2020 -Hervormde gemeente Epe

Vakantieweek Nieuw Hydepark 2020

De Diaconale Werkgroep Nieuw Hydepark van de Hervormde gemeente Epe organiseert al voor de 39ste keer een vakantieweek in het Nieuw Hydepark in Doorn.

De vakantieweek vindt plaats van 1 t/m 8  februari 2020 en is bedoeld voor ouderen en voor mensen die niet in staat zijn zelfstandig met vakantie te gaan, zoals mensen met fysieke beperkingen, personen met een zwakke gezondheid, ouderen die veel hulp nodig hebben en personen met een streng dieet. Iedere keer weer zijn de deelnemers bijzonder enthousiast na zo’n week te hebben doorgebracht in een fijne en ontspannen sfeer. De uitstekende verzorging in Nieuw Hydepark is altijd weer een feest voor onze deelnemers.

Door de aard van de doelgroep is er veel hulp en begeleiding nodig. Deze wordt gegeven door een groep van ca. 30 vrijwilligers.
De kosten voor deze compleet verzorgde vakantieweek bedragen Є 695,– per persoon exclusief de annuleringsverzekering. Daarvoor moet u zelf zorgen.

In bijzondere gevallen verlenen de diaconieën financiële hulp. De prijs hoeft daarom geen belemmering te zijn om u niet aan te melden.

U kunt zich voor deelname aanmelden bij:

  • Diny van Norel, Schotakker 47, 8162 JD Epe                                        tel: 0578-615238
  • Anneke van Lohuizen, Van Riebeeckstraat 8, 8171 GV Vaassen         tel: 06-12207111
  • Brigitte Zitman, emailadres brigittezitman@outlook.com                     tel: 06-23439854

Wij hopen weer op een geslaagde vakantieweek.

De werkgroep Nieuw Hydepark

bron: BEDRIJVENINEDE.NL