nieuws

Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs is verhuisd naar Laan van Fasna 57 Vaassen

VAASSEN – Dichter bij het centrum van Vaassen, centraler gelegen en daardoor een enorme zichtlocatie. Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs is per 22 augustus verhuisd van de Schorsweg naar de Laan van Fasna. Deze nieuwe plek is een geweldige stap in het bestaan van zijn eigen kantoor, vertelt eigenaar Corné van Erkelens. “We zitten gelijkvloers. Dat is heel fijn. Daarbij is dit natuurlijk een plek die opvalt. We hebben ons werk ook altijd prima kunnen doen vanuit het pand op het Eekterveld. Maar toen deze kans zich voordeed, hoefde ik niet lang na te denken.”

Corné, die vanaf januari 1999 zijn eigen bedrijf heeft, vertelt over de ruimte aan de Schorsweg waar zijn kantoor de afgelopen jaren nog te vinden was. “We zaten daar perfect, we hoefde niet weg. Er moest ooit zeker nog wel een interne verbouwing plaatsvinden, want we waren een beetje uit ons jasje gegroeid. Maar een paar maanden geleden vroeg de eigenaar van het bedrijf naast ons of hij ons pand niet mocht kopen. Ik heb bijna meteen toegestemd. Maar wel met de voorwaarde dat ik zelf op korte termijn ook een andere locatie zou vinden.”
Dat lukte vrij snel. Corné kwam in gesprek met de voormalige eigenaar van het pand aan de Laan van Fasna 57. “Ik vroeg hem (Jan Dronkers van Verzameld Werk, red.) of deze bedrijfsruimte nog te koop stond. Toen hij daar bevestigend op antwoordde, was de intentie tot koop snel geregeld.”

‘Dit is een geweldige stap voor ons bedrijf’
Inmiddels is de handtekening gezet. Na een behoorlijke interne verbouwing zijn de personeelsleden van Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs sinds maandag 22 augustus aan het werk op de nieuwe locatie. “Dit is een fantastische frisse en open plek met veel glas. Hier komt veel verkeer langs, er is de nodige bedrijvigheid. Je kunt wel concluderen dat dit een geweldige nieuwe stap is in de geschiedenis van ons bedrijf. Leuk om aan te vullen? De eerste kantoorruimte van ons bedrijf bevond zich ook aan de Laan van Fasna. Ik begon in een bakhuis achter een woning van een vriend van me. Die plek was al snel te klein omdat er personeelsleden bij kwamen. Na een paar jaren verhuisden we dus naar het nieuwbouwpand op het Eekterveld. Een paar honderd meter verderop.” Enkele weken geleden vond er hemelsbreed weer een verhuizing van slechts een paar honderd meter plaats. “We zijn weer terug in de straat waar het ooit allemaal begon. De cirkel is rond, zo lijkt het.”

Focus op vooruitgang
Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs is actief op het gebied van accountancy, belastingadvies, financiële– en salarisadministratie, HR-advies en mediation. “Belangrijk om toe te voegen? Onze aanpak is altijd vernieuwend en ambitieus. We leggen de focus op vooruitgang. Uw vooruitgang! Daarom zoeken wij altijd naar nieuwe mogelijkheden en technologieën om ondernemers zo goed en efficiënt mogelijk te ondersteunen. Deze verhuizing gaat daar zeker een indirecte bijdrage aan leveren.”

Meer weten over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs? Kijk dan ook eens op de website www.van-erkelens.nl voor aanvullende informatie.

Corné van Erkelens van Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs in Vaassen: “De verhuizing naar dit pand aan de Laan van Fasna 57 is een prachtige volgende stap voor ons bedrijf.”