Veel variatie in Infomix op radio 794 4 september

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

Stichting Imedi organiseert een culturele middag met klassieke muziek op 9 september In Heerde. Een middag met live muziek, Georgische hapjes en een 3 gangen Georgisch buffet. Khatia Kabuliani nodigt u uit.

Op zaterdag 8 september organiseert Marike Oomen een introductie workshop over het Enneagram in Oene. Marike hoopt u te enthousiasmeren voor deze dag.

Na bijna twee jaar van voorbereiding is het natuurlijke schoolplein bij de K. Norelschool te Epe klaar en dinsdagavond wordt dit plein officieel geopende door de oudste en jongste leerling. Infomix is daar live bij aanwezig.

Op 8 september wordt rondom de Grote Kerk van Epe de jaarlijkse Pleinmarkt voor Kunst, Cultuur en Welzijn gehouden. Met Jan Bertil Pool wordt hier en op de andere activiteiten van Cultuurplein Noord Veluwe vooruit geblikt. Daarnaast belicht Hanneke Postma het carillonconcert aan het einde van deze Pleinmarkt. De collega’s van het programma ‘Op de Praotstoel’ doen die dag verslag van dit evenement.

Hettie Rensink neemt u mee door haar doe-het-zelf boek waarmee je leert hoe je zelf een levensboek kunt schrijven, over je eigen leven of over dat van een ander

Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl