Veelzijdige Infomix op Radio 794

“Josh zingt over en voor zijn ernstig zieke opa maar ook Ovan en Marije uit Ollolai, Zomerschool in Epe en nog veel meer in Infomix op Radio 794”

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

Deze week uitgebreid aandacht voor de geopende Zomerschool voor kinderen van 6 tot 18 jaar uit de gemeenten Epe en Heerde. die maximaal 3 jaar in Nederland zijn

Marije is in Friesland geboren en Ovan in Koerdistan, Irak. Twee modeontwerpers, die in Ollolai een huis voor 1 euro kochten met als doel om daarvan een ‘Sleep & Experience’ te maken. Vorig jaar te zien op RTL4. Hoe het hun vergaat hoort u deze week in Infomix.

Ook Josh neemt  plaats achter de microfoon. Hij zingt over en voor zijn geliefde opa: want Josh zijn opa is ernstig ziek. Josh heeft met Theo Lens een nieuwe versie van zijn nummer gemaakt om geld in te zamelen voor een nieuwe rolstoelbus voor zijn opa en om meer onderzoek voor het Prinses Beatrix Spierfonds mogelijk te maken.

Wellicht heeft u het vorige week gemist maar Werners Rare Music Shop vertrekt uit Epe. Werner en Marjorie nodigen u zaterdag uit voor hun verhuismarkt.

De vrijdagavonden zijn dit jaar in Epe ‘Epische muzikale Avonden’. Vrijdagavond 9 augustus zal het plein in het teken van het Hollandse lied.

Tenslotte bent u op 14 augustus en de weken daaropvolgend welkom in de Ring te Epe om de expositie ‘Breisels en collage-techniek’ van Helma van Klijnwee en Wim Zwijsen te bewonderen.

Radio 794 – 106,5 FM & 107,8 FM ether – 93,1 FM kabel – www.radio794.nl