veluvine Nunspeet

Veluvine HERFSTVAKANTIE TIPS Agenda week 43 – 44

 Filmhuis Veluvine:

HERFSTVAKANTIE TIP voor de jeugd
Pieter Konijn
Woensdag 24 oktober 2
018, aanvang 14.30 uur

Verfilming van het tijdloze verhaal van Beatrix Potter over een eigenwijs konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Nederlands gesproken
Leeftijd: 6 jaar en ouder
Jaar: 2018
Duur: 95 min
Genre: animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie

Kaarten kosten € 6.00, inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

Filmhuis Veluvine:

HERFSTVAKANTIE TIP
Happy End
Vrijdag 26 oktober 2
018, aanvang 20.00 uur

Anne Laurent staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze overneemt van haar dementerende vader. De rijke familie Laurent woont in een groot landhuis in Calais waarbij de achtergrond van de Europese vluchtelingencrisis constant voelbaar is. De generatiekloof en onderlinge spanningen zetten de verkrampte familiebanden op scherp.

Als Ève, de 13-jarige dochter van Anne’s broer Thomas, bij de familie komt wonen, worden de verkrampte familiebanden blootgelegd. Door de ogen van Ève zien we de hypocrisie en de geheimen van de schijnwereld die de familie voor zichzelf geschapen heeft.

Met: Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintiqnant en Mathieu Kassovitz
Regie: Michael Haneke
Genre: Drama
Leeftijd: 9+
FR/DU/AT – 2017 – 107 min

Kaarten kosten € 9.00, inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

foto: Menno van der Bijl

Theater Veluvine:

Herman in een bakje Geitenkwark  CABARET
vrijdag 26 oktober 2
018
aanvang 20.15 uur

Ze waren het succes van de Veluvine Previewavond van 12 september; Herman in een bakje Geitenkwark. Op vrijdag 26 oktober spelen ze hun volledige voorstelling in Veluvine.

Je wist het misschien nog niet, maar Herman in een bakje Geitenkwark is een ervaring die je leven verandert: een podium gevuld met de eigenzinnige humor, unieke vorm van samenzang en absurde bedenksels van vier jongens, en, als belangrijkste van alles, met jouw fantasie. Want

wat wil je nou eigenlijk? Lachen of huilen, denken of foto: Emily Charles                                                      voelen, lekker achterover of op het puntje van je stoel?

Bij Herman in een bakje Geitenkwark hoef je niet te kiezen, want alles mag: knoeien met precisie, sterven van vreugde, een hond onder het ijs en een speeltuin na de Apocalyps.

“De mannen werken al lang met elkaar samen, en dat merk je. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en spelen een buitengewoon strakke voorstelling.” Theaterkrant

Met: Benny van der Bijl, Rein Mulder, Rob Veugelaers en Polle Vrienten
Regie: Kees Prins

Kaarten kosten € 18,00, inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.


Theater Veluvine:

Roué Verveer met nieuwe cabaretshow in Nunspeet

donderdag 1 november 2018 – aanvang 20.15 uur

foto Roué Verveer: Raul Neijhorst

Cabaretier en stand-upper Roué Verveer speelt sinds 2002 cabaretvoorstellingen en is dit seizoen met zijn nieuwste
voorstelling Heppie de Peppie in de theaters te zien. Op 1 november staat hij in Theater Veluvine in Nunspeet.

Roué Verveer staat bekend om zijn enthousiaste speelstijl, energieke uitstraling en slimme improvisaties, stond tien
keer in de Ziggo Dome met Gabbers en heeft met zijn eerste boek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan.

Zijn achtste cabaretprogramma, Heppie de Peppie, is weer op-en-top Roué: een stortvloed aan hilariteit, scherpe
grappen, slimme improvisaties en zelfspot.

“Roué Verveer praat je in geuren en kleuren bij over wat hij meemaakt, er valt veel te lachen en er wordt af en toe een maatschappijkritische noot gekraakt.” – De Volkskrant

 Kaarten kosten € 25,00, inclusief drankje. Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen aan de kassa van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.