nieuwsveluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – activiteiten week 10

– Film Trumbo – woensdag 8 maart om 20.00 uur – € 9,00 incl. drankje

– Ladiesnight: Powervrouwen – donderdag 9 maart om 19.00 uur – € 25,00 incl. drankje en goodiebag

– Jaarlijkse Ruiteravond Nunspeetse Ruiterclub & Ponyclub Klein maar Dapper – vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart om 19.30 uur – € 12,00 per 2 personen
Trumbo in Filmhuis Veluvine
Een blacklist weerhield hem niet
Op woensdag 8 maart draait Trumbo in Filmhuis Veluvine. De film toont het leven van Dalton Trumbo, een filmscenarist van de jaren ’40. Zijn carrière kwam in gevaar toen hij op McCarthy’s blacklist belandde, maar toch weerhield dat hem niet van regisseren. De film begint om 20.00 uur en kost € 9,00 inclusief drankje. Met de bon van de Jumbo Filmweken kost een tweede kaartje € 4,50.
Dalton Trumbo
Dalton Trumbo was in 1947 een van de best betaalde scenaristen van zijn tijd. Zijn carrière werd abrupt onderbroken nadat hij vanwege zijn politieke overtuiging werd gearresteerd en op McCarthy’s blacklist belandde. Aangezien hij niet meer onder zijn eigen naam kon werken, schreef hij verder onder een pseudoniem. Desondanks won Dalton zo toch nog 2 Oscars. Aan zijn anonimiteit kwam in 1960 een einde toen zijn echte naam aan de klassiekers Exodus en Spartacus werd gekoppeld. Het zwarte lijsten tijdperk kwam tot een einde.
Met: Bryan Cranston, Helen Mirren, Diane Lane
Regie: Jay Roach
Genre: drama
Leeftijd: AL
VS – 2016 – 123 minuten

_________

Ladiesnight: Powervrouwen
Een fenomenale vriendinnenrevue!
Op donderdag 9 maart knallen de Powervrouwen met een hilarische show in Veluvine. De ijzersterke actrices van verschillende generaties zorgen voor een onvergetelijke avond voor vrouwen van 18 tot 88! Voorafgaand aan de voorstelling is er nog een speciale Ladiesnight in Veluvine, met leuke stands en een goodiebag! De avond begint om 19.00 uur en kost € 25,00 inclusief drankje.
Powervrouwen
Na twee succesvolle revues zijn de Powervrouwen terug met een nóg gekker en nóg schaamtelozer programma. Actrices Pamela Teves (Onderweg naar morgen) en Lieneke Le Roux, musicalsterren Mylène d’Anjou (Grease, Ciske de Rat) en Cystine Carreon veroveren, gesteund door Caitlin Baank en Willemien Slot, opnieuw het podium. Een avond over herkenbare vrouwenzaken met hilarische, scherpe sketches en bakken zelfspot. Onder leiding van Wim Veenhof komen er weer catchy popsongs voorbij en zou er zomaar getapt, gepaaldanst of gerolschaatst kunnen worden…
Ladiesnight
Veluvine Nunspeet organiseert een Ladiesnight voor alle bezoekers! De foyer is gevuld met stands van allerlei leuke bedrijven uit de regio Nunspeet, met dansers, mode, beauty en lifestyle. Gegarandeerd een avond vol gezelligheid en hilariteit. Aan het eind van de avond ontvangt elke bezoeker aan de voorstelling en Ladiesnight ook nog een goodiebag. Alle bezoekers maken bovendien kans op gratis kaarten voor het theater!
Deelnemers Ladiesnight
De Ladiesnight wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende deelnemers: Siergoed (sieraden en zilver), Z-U-Z (schorten en tassen), Anneke van de Schootbrugge (decomateriaal), Gea Bronkhorst visagie, Izette Lingerie, Nutrimatics huidverzorging, Energy Sport, Fietsenwinkel Bonenberg, Interieuradvies Gerja van Harten, Dansstudio Diance en ETOS Nunspeet.

fotograaf Raymond van Olphen

___________

Kaartverkoop Veluvine
Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.