Veluvine Nunspeet – activiteiten wk 13 – Trouwbeurs en Moes

In week 13 staan de volgende activiteiten bij Veluvine op het programma:

  • Trouwbeurs Die Ene Dag – zaterdag 01 april van 11.00 tot 15.00 uur – gratis entree
  • Kindervoorstelling Moes – zondag 02 april om 13.00 / 14.30 / 16.00 uur – € 7,50 incl. ranja en iets lekkers mét KidsFoyer (appelflappen bakken)

Trouwbeurs Die Ene Dag
Ga je trouwen of ken je iemand die gaat trouwen? Kom dan op zaterdag 1 april tussen 11.00 en 15.00 uur naar Trouwbeurs Die Ene Dag in Veluvine in Nunspeet! Aanstaande bruidsparen kunnen zich volop laten inspireren voor hun trouwdag. De entree is gratis en bovendien maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen!
Deelnemers
De Trouwbeurs heeft allemaal unieke en lokale deelnemers die jullie verder op weg kunnen helpen met de speciale dag! Op de beurs staan onder andere een weddingplanner, een make-up professional, een bruidsatelier, een juwelier, trouwvervoer, een bloemisterij en zelfs een videograaf! Als kers op de taart is er ook nog een taartenbakker te vinden… Genoeg variatie en inspiratie van de deelnemers dus!
Winacties
Bovendien maak je nog kans op bijzondere prijzen! Wat dacht je van een geheel verzorgd snoepbuffet van Candy-to-go? Of een heerlijke Proeverij van NoVice voor jou en je partner? Mieke’s Sieraderie stelt ook nog eens prachtige armband ter beschikking en bij Veluvine kun je een compleet verzorgde theateravond winnen!
Ben je al nieuwsgierig en kun je wel wat inspiratie en advies gebruiken bij het organiseren van je bruiloft? Dan zien wij je graag op zaterdag 1 april tussen 11.00 en 15.00 uur in Veluvine!.


Kindervoorstelling (van appel) tot Moes
Zelf aan de slag met appels
Op zondag 2 april is de familievoorstelling Moes in Veluvine. Er zijn deze middag 3 voorstellingen (13:00, 14:30 en 16:00 uur) in een speciale tent waar telkens maximaal 50 ouders en kinderen in passen. Moes is een ontzettend leuke voorstelling voor 1,5 tot 5 jarigen. In Moes wordt het verhaal ‘van appel tot moes’ op een beeldende en artistieke wijze naar de kinderen gebracht. Bovendien ga je in de KidsFoyer zelf appelflappen bakken. Een echte aanrader voor de zondagmiddag! Kaarten kosten € 7,50 en zijn inclusief een drankje én eigengemaakte appelflap.
Moes
Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor 1,5 tot 5 jarigen. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan, terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert. Er zijn drie losse voorstellingen op zondag, elk opgevoerd in een klein gezelschap in een knusse tent. Moes is een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesse! Een kleine waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat het keukengerei thuis tot leven komt…
Speciale kids activiteiten
De kinderen kunnen voorafgaand aan de voorstelling al heerlijk aan de slag met de appeltjes van de Goudreinet in Nunspeet. Samen met papa, mama of opa, oma kunnen ze appelflappen bakken! De voorstelling zelf duurt 25 minuten, nadien mogen de kinderen nog een half uurtje spelen met de kastjes en het keukengerei uit de voorstelling. Zo komt de voorstelling helemaal tot leven!


Kaartverkoop Veluvine
Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling..