Veluvine Nunspeet – activiteteiten week 14

In week 14 staan de volgende activiteiten bij Veluvine op het programma:

Woensdag Filmhuis: The Red Turtle – woensdag 05 april om 20.00 uur –  € 9,00

Friday Movie Night: Inferno – vrijdag 07 april om 20.00 uur – € 9,00

 

________________

The Red Turtle in Filmhuis Veluvine

Genomineerd voor Oscar Beste Animatiefilm

Op woensdag 5 april draait de bijzondere animatiefilm The Red Turtle in Filmhuis Veluvine. In de film spoelt een man aan op een onbewoond eiland en volgt uiteindelijk een verrassend avontuur met een rode schildpad. In 2017 was de film genomineerd voor een Oscar voor Beste Animatiefilm! Kaarten kosten € 9,00 en zijn inclusief een drankje.

The Red Turtle
The Red Turtle is de eerste lange animatiefilm van Oscarwinnaar Michael Dudok de Wit. Zonder woorden vertelt de film het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Zijn leven is zwaar en eenzaam en hij wordt wanhopig, totdat hij een bijzondere schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed verandert.

Regie: Michael Dudok de Wit
Genre: animatie
Leeftijd: 9+
NL – 2016 – 80 minuten

 

***

 Inferno in Filmhuis Veluvine

Vervolg op Da Vinci Code

Op vrijdag 7 april is het Friday Movie Night met Inferno in Veluvine. In het spannende vervolg op de Da Vinci Code gaat Robert Langdon (Tom Hanks) op jacht om geheimzinnige codes te ontcijferen. Kaarten voor de film kosten € 9,00 en zijn inclusief drankje.

Inferno
In Inferno wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon, wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper geobsedeerd met het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Met: Tom Hanks, Felicity Jones e.a.
Regie: Ron Howard
Genre: thriller, boekverfiling
Leeftijd: 12+
VS – 2016 – 122 minuten

Kaartverkoop Veluvine
Kaarten voor films en voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.