Veluvine Nunspeet – agenda week 11

Vrijdag 23 maart 2018 – 20.00 uur

Filmhuis: A Family Affair

Op zijn 30ste verjaardag ontvangt Tom Fassaert een geheimzinnige uitnodiging van zijn 95-jarige grootmoeder Marianne, een vrouw die hij op dit moment alleen kent van mythes en de overwegend negatieve verhalen die zijn vader hem verteld heeft. Zij was een echte diva en een beroemd fotomodel in de jaren 50 die haar twee zoons in een kindertehuis plaatste en een moeder die van de een op de andere dag besloot naar Zuid-Afrika te emigreren, ver weg van haar familie.

Fassaert besluit in te gaan op haar uitnodiging, maar niet zonder zijn camera mee te nemen. Bij aankomst blijkt oma nog steeds een femme fatale, die halsoverkop verliefd wordt op haar kleinzoon. Terwijl Tom achter deze façade probeert te komen, raakt hij steeds dieper verstrengeld in zijn eigen familiegeschiedenis.

Kaarten kosten € 9,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of de theaterkassa van Veluvine.

foto Yentl en de Boer: Thijs Meuwese en Daan Colijn
foto Yentl en de Boer: Thijs Meuwese en Daan Colijn

 

Zaterdag 24 maart 2018 – 20.15 uur

Laatste kaarten voor Yentl & de Boer

Yentl en Christine zoeken de Magie! Zo’n moment dat alles samenkomt, iets dat je even optilt boven het alledaagse. Het duo wordt geprezen om hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en grote fantasie. In Magie hoor je nieuwe liedjes, gecombineerd met bizarre verhalen en personages.

Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Afgelopen twee seizoenen toerde het duo door heel Nederland met hun debuutvoorstelling De snoepwinkel is gesloten, die ze een nominatie voor de  Neerlands Hoop opleverde. Nu staan ze te trappelen om hun nieuwe ervaringen en fantasieën aan de wereld ten toon te spreiden.

Try-out voorstelling. Kaarten kosten € 21,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of de theaterkassa van Veluvine.

foto Family Affair: Tom Fassaert
foto Family Affair: Tom Fassaert