veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – agenda week 12

Vrijdag 30 maart 2018 – 20.00 uur

Filmhuis: Just like our parents

Rosa is bezig met de wensen van haar familie. Ze vergeet daardoor vaak om aan zichzelf te denken. Haar carrière als toneelschrijver heeft ze op een lager pitje gezet. Wanneer Rosa’s moeder haar met een schokkende mededeling overvalt, besluit ze dat het tijd wordt om de regie over haar eigen leven te herpakken.

Met Just Like Our Parents schetst de Braziliaanse filmmaakster Laís Bodanzky een ontroerend familieportret. De film ging in wereldpremière op het Berlin International Film Festival van 2017, waar het een nominatie voor een Panorama Audience Award in de wacht sleepte. Op het Paris Brazilian Film Festival van 2017 won de film de Audience Award voor Beste Film.

Kaarten kosten € 9,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of de theaterkassa van Veluvine.

Vrijdag 30 maart 2018 – 20.15 uur

Theaterconcert Bella Italia met Leonie Meijer en Marijn Brouwers

De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de geliefde Italiaanse keuken. Hoogste tijd dus voor een verrassingsmenu met de lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en niet te vergeten grote hits die we kennen door versies van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti.
De zangers van de avond zijn niemand minder dan Leonie Meijer (‘The Voice’) , Marijn Brouwers (‘Aznavour’) en Merijn Oerlemans, ze worden bijgestaan door fantastische musici. Voorafgaand kunt u in theaterrestaurant van Veluvine ook genieten van heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken!

Kaarten kosten € 25,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of de theaterkassa van Veluvine.

foto : Robin Kamphuis

Zaterdag 31 maart 2018 – 20.15 uur

The Voice of Holland finalist Brace gaat het theater in

Dé comeback van 2015 staat op naam van Brace. Door zijn deelname aan The Voice of Holland won de zanger opnieuw de harten van vele Nederlanders. Op zijn zestiende scoorde hij hit na hit en stond hij met maar liefst twee nummers tegelijk in de top 10. Wat een mega doorbraak moest worden, werd een tijdelijke ondergang. Het geld en de roem eisten zijn tol. Bijna vijftien jaar na zijn doorbraak weet hij wat hij wil; het Nederlandstalige lied op zijn eigen manier vertolken! Door zijn deelname aan The Voice of Holland weet heel Nederland hoe zijn nieuwe missie klinkt. Door de ongekende beleving in zijn nummers worden er al vergelijkingen gemaakt met Hazes en Borsato.

In deze muzikale theatervoorstelling zingt Brace in intieme setting over zijn leven en de liefde. Hij vertelt over hoe hij als probleemjongere opgeroeide in Amsterdam. Over de sterke band met zijn moeder, die geëmigreerd is en hij verschrikkelijk mist. Kortom, over zijn hoogtepunten en zijn diepe dalen.

Kaarten kosten € 20,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of de theaterkassa van Veluvine.