veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet agenda week 16

Woensdag 2 mei 2018 –14.30 uur

Geheim van de Wilg (4+) 

“Nuna, weet jij wat het geheim van de wilg is?” Dat vraagt opa iedere keer als Nuna op visite komt. Nuna heeft al honderd keer geraden en steeds schudt opa lachend zijn hoofd. “Kom je morgen weer raden, Nuna?” Nuna weet zeker dat ze morgen het goede antwoord heeft…

Maar die morgen is opa er niet meer. Nuna is boos en verdrietig tegelijk. Hij had het geheim van de wilg nog niet eens verklapt! Waarom is hij zomaar weggegaan? Toch blijft Nuna vastberaden om het antwoord te vinden. In een spannende zoektocht ontmoet zij verschillende dieren, die haar allemaal hun eigen wonderlijke geheimen toevertrouwen. Maar het geheim van de wilg kennen ze niet. Wie weet het dan wel? Zal Nuna het geheim van de wilg ooit ontrafelen?

Het geheim van de wilg is een poppenspelvoorstelling over wijze dieren, over de kringloop van de natuur én over een nieuw begin. Een natuursprookje over een nieuwsgierig meisje. Helder, toegankelijk, beeldend en dichtbij.

Kaarten kosten € 7,50 inclusief ranja en iets lekkers. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of bij de theaterkassa van Veluvine.

Met KidsFoyer om 13.30 uur!

 

Vrijdag 4 mei 2018 – 14.30 uur

Kinderfilm: Pudding T

De verlegen Ivan wordt door zijn vader uitgemaakt voor Pudding Tarzan en is op school het mikpunt van pestkoppen. Ondanks zijn inspanningen is Ivan overal de slechtste in: in gymnastiek, in lezen én in voetballen… Zijn enige maatje is Lotty, op wie hij stiekem verliefd is. De ontmoeting met een vriendelijke heks kon niet op een beter moment komen. Ivan mag een wens doen, en krijgt een magisch drankje waardoor hij overal de beste in wordt. De volgende morgen blijkt Ivan zo sterk als een os en vindt iedereen hem geweldig. Maar Ivan komt er langzaam achter dat superkracht niet de sleutel is tot het geluk.

Kaarten kosten € 6,00 inclusief ranja en iets lekkers. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of bij de theaterkassa van Veluvine.

Met KidsFoyer om 13.30 uur!

Vrijdag 4 mei 2018 – 20.00 uur

Friday Movie Night: Krigen

De Deense commandant Claus Michael Pedersen en zijn mannen vechten om te overleven, proberen een verschil te maken en zichzelf te overtuigen dat het allemaal de moeite waard is. In Denemarken probeert Maria, de vrouw van Claus, zichzelf te redden met haar drie kinderen die hun vader missen.

Kaarten kosten € 9,00 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl of bij de theaterkassa van Veluvine.