veluvine Nunspeet

Veluvine Nunspeet – ‘Bij twijfel hard zingen’

Francis van Broekhuizen, een van de bekendste én een van de leukste operazangeressen van Nederland, komt vrijdag 8 november samen met pianist Gregor Bak naar Veluvine met de theatervoorstelling ‘Bij twijfel hard zingen’. De voorstelling is een concert, theatercollege en cabaretvoorstelling ineen!

Francis van Broekhuizen is bij het grote publiek onder andere bekend geworden door de televisieprogramma’s Maestro en All Together Now.

Zang heeft in het persoonlijke leven van Francis een hele belangrijke rol gespeeld en ze is daarom een vurig pleitbezorger van de schoonheid en de heilzame werking van klassieke muziek. Daarnaast beschikt ze over een enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt ze daar graag over op haar kenmerkende Rotterdamse, directe en droogkomische toon. Vanuit die bevlogenheid komt Francis nu met haar eigen theatervoorstelling ‘Bij twijfel hard zingen’. Francis neemt het publiek, samen met allesspeler Gregor Bak aan de piano, mee op reis en zingt haar favoriete aria’s en liederen

U bent welkom op vrijdag 8 november in Veluvine. Aanvang voorstelling 20.15 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.veluvinenunspeet.nl